top of page
  • DS

Druga strana: 2023. godina je rekordna godina za naš blog

Poštovane čitateljice i poštovani čitatelji, zahvaljujemo Vam na još jednoj godini druženja na ovom blogu. Vaše povjerenje, komentari, sugestije, pomoć i interakcija na društvenim mrežama, kao i dijeljenje naših tekstova na drugim web stranicama, čine nas iznimno zahvalnima. Posebno nas raduje činjenica da nas svaki mjesec prati sve više čitatelja.



Foto: Ilustracija


Pored Bosne i Hercegovine, velik broj naših čitatelja dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, Srbije, Njemačke, Crne Gore, Hrvatske, Španije i Grčke, što nam je posebno drago.


U prošlim godinama običavali smo napraviti godišnju rekapitulaciju onoga što smo pisali u prethodnih dvanaest mjeseci. Međutim, ove godine odstupamo od te prakse zbog rekordnog broja objavljenih članaka i raznovrsnosti tema koje smo obrađivali. Od osnivanja bloga, u aprilu 2020. godine, nijedna godina nije bila bogatija sadržajem.


Tokom proteklih 365 dana, na ovom mjestu imali ste priliku pročitati više od stotinu autorskih analiza o najvažnijim svjetskim i regionalnim događajima, kao i brojne vijesti, prikaze i izvještaje. Posvetili smo se svim aktualnim procesima i temama u svijetu, trudeći se da na jednom mjestu pružimo sve najvažnije informacije, razlikujući procese od pojedinačnih događaja. Također, objavljivali smo ekskluzivne autorske fotografije koje ste mogli vidjeti samo na našem blogu.


Za pretraživanje tema i tekstova koji vas zanimaju, preporučujemo korištenje tagova koji se nalaze na kraju svakog teksta ili u posebnoj sekciji namijenjenoj za pretragu. Pretražujući tagove poput „SAD, Rusija, Kina, tehnologija, Bliski istok, Južno kinesko more, Latinska Amerika, ekonomija, Ukrajina, Joseph Biden, Vladimir Putin...“, možete pronaći teme koje vas zanimaju i neke od najčitanijih članaka na našem blogu u protekloj godini.


Kao i u prethodnim godinama, i ove godine vam obećavamo da ćemo u narednoj biti još bolji. Vidimo se u 2024. godini.



 

0 comments
bottom of page